Aanmelden OGJO Connect

Het Oost Gelders Jeugdorkest bestaat 10 jaar. Tijd voor een feestje!

Op zaterdag 7 oktober viert het OGJO haar tienjarig jubileum in Theater Amphion (Doetinchem) met het thema ‘Connect’. Verschillende jongeren, culturen en kunstdisciplines verrassen een groot publiek met een muzikaal spektakel! We vinden elkaar in de universele taal van de muziek en maken er een groot feest van!

Natuurlijk is er geen groot feest mogelijk zonder een mooi, jong en talentvol orkest. Daarom zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Ben jij…

… minimaal 15 en maximaal 25 jaar oud?
… muzikant en bespeel je een instrument dat voorkomt in een harmonieorkest?
… in het bezit van het landelijk erkende C-diploma of in staat om op dit niveau te spelen?
beschikbaar op de volgende data: zaterdag 23 september (avond), zondag 24 september (ochtend en middag), vrijdag 6 oktober (avond) en zaterdag 7 oktober (hele dag)?

Dan is dit project echt iets voor jou…

In korte tijd wordt er een spectaculair programma ingestudeerd. Tijdens dit project ontmoeten jongeren van verschillende culturen elkaar om samen grenzen te doorbreken en er een uniek en verrassend concert van te maken!

De kosten voor deelname aan OGJO Connect zijn €50,-. Hiervoor krijg je van ons tijdens alle repetitiedagen koffie/thee/limonade en een lunch. Ook het avondeten op zaterdag 7 oktober wordt door ons verzorgd. Daarnaast krijg je van ons digitaal alle bladmuziek voor dit project tot je beschikking, inclusief enkele speciaal voor ons gecomponeerde en/of gearrangeerde stukken. Je hebt ook de mogelijkheid om te blijven overnachten, hiervoor wordt nog een kleine bijdrage in rekening gebracht.

Alle informatie op een rijtje:

  • Data: zaterdag 23 september (avond), zondag 24 september (ochtend en middag), vrijdag 6 oktober (avond) en zaterdag 7 oktober (hele dag)
  • Locatie(s): concert in Amphion Doetinchem
  • Kosten: €50,-

Ben jij bij OGJO Connect om samen ons tienjarig jubileum te vieren?

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar info@ogjo.nl.