Aanmelden OGJO Take One

Op zaterdag 5 oktober opent het OGJO de deuren van haar eigen filmset. Tijdens ‘OGJO: Take One’ staat alles in het teken van film(muziek). Het wordt een avond vol stunts, intriges, romantiek en natuurlijk… fantastische muziek! De avond zit vol verrassende wendingen en een vernieuwend programma zoals nooit eerder is gehoord of gezien. Natuurlijk willen we een mooi, jong en talentvol orkest in de spotlight zetten op onze filmset en daarom zijn we misschien wel op zoek naar jou…

Ben jij…

… minimaal 15 en maximaal 25 jaar oud?
… muzikant en bespeel je een instrument dat voorkomt in een harmonieorkest?
… in het bezit van het landelijk erkende C-diploma of in staat om op dit niveau te spelen?
beschikbaar op de volgende data: zaterdag 21 september (avond), zondag 22 september (ochtend en middag), vrijdag 4 oktober (avond) en zaterdag 5 oktober (hele dag)?

Dan is dit project echt iets voor jou…

In korte tijd wordt er een spectaculair programma ingestudeerd. Tijdens dit project staat de film(muziek) centraal en maken we er een groot en vernieuwend spektakel van vol verrassingen!

De kosten voor deelname aan OGJO Take One zijn €50,-. Hiervoor krijg je van ons tijdens alle repetitiedagen koffie/thee/limonade en een lunch. Ook het avondeten op zaterdag 5 oktober wordt door ons verzorgd. Daarnaast krijg je van ons digitaal alle bladmuziek voor dit project tot je beschikking, inclusief enkele speciaal voor ons gecomponeerde en/of gearrangeerde stukken. Je hebt ook de mogelijkheid om te blijven overnachten, hiervoor wordt nog een kleine bijdrage in rekening gebracht.

Alle informatie op een rijtje:

  • Data: zaterdag 21 september (avond), zondag 22 september (ochtend en middag), vrijdag 4 oktober (avond) en zaterdag 5 oktober (hele dag)
  • Locatie(s): concert in Lichtenvoorde
  • Kosten: €50,-

Wil jij in de spotlight zitten bij OGJO Take One? Meld je dan direct aan!