Al 900 enthousiaste muzikanten gingen je voor!

OGJO: Suprise! 

Deelnemers OGJO VII: PrimetimeBen jij...

...minimaal 15 en maximaal 25 jaar oud? Bespeel je een instrument dat voorkomt in een harmonieorkest? Heb je minimaal het landelijk erkende C-niveau? Wil je gemotiveerd worden om het stof uit je instrument te blazen of van je stokken af te slaan en bijdragen aan een mooie suprise? 

Dan is het volgende echt iets voor jou...
Zoals een suprise is bedoeld, gaan we hier natuurlijk nog weinig over bekend maken. Het wordt één product geproduceerd door alle OGJO deelnemers die zich aanmelden! Het enige wat je op dit moment moet weten staat hieronder aangegeven.  

Kosten
Tegen alle afgelopen deelnames aan het OGJO in hoef je helemaal niks te betalen om te deel te mogen nemen. Eventuele drankjes achteraf zullen echter wel voor eigen rekening zijn.  Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum

  • Repetitie en opnamedag: zaterdag 1 mei 2021

Locatie
De repetitie- en opnamedag zullen in een nog nader te bepalen locatie plaats vinden! 

We begrijpen dat je compleet in het duister tast op dit moment. Het enige wat jij moet doen om meer te weten te komen, is 1 mei blokken in je agenda en je aan te melden via het  het aanmeldformulier!

Belangrijk!
De doorgang en invulling van deze opnamedag zal volledig afhankelijk zijn van de landelijke maatregelen die op dat moment gelden in verband met het coronavirus. Als bestuur van het OGJO zullen wij te allen tijden het advies van de KNMO opvolgen. Alle deelnemers zullen ruim op tijd op de hoogte gebracht worden over de exacte invulling. Bij doorgang worden er protocollen en maatregelen met de deelnemers gedeeld waar iedereen zich tijdens deze editie aan dient te houden.