Al 950 enthousiaste muzikanten gingen je voor!

OGJO: The Experience! 

Deelnemers OGJO VII: PrimetimeBen jij...

...minimaal 15 en maximaal 25 jaar oud? Bespeel je een instrument dat voorkomt in een harmonieorkest? Heb je minimaal het landelijk erkende C-niveau? Wil je gemotiveerd worden om het stof uit je instrument te blazen of van je stokken af te slaan? Of ben je benieuwd naar het OGJO en wil je eens een dag meedoen om sfeer te proeven?

Dan is het volgende echt iets voor jou...
Door de geldende corona-maatregelen is helaas niet alles mogelijk op het gebied van muziek maken. Maar samen spelen en repeteren kan gelukkig wel weer! Daarom organiseren wij OGJO: The Experience, waarbij samen muziek maken met muzikanten van jouw leeftijd en de échte OGJO-sfeer centraal staat!  

Kosten
De kosten voor deelname aan OGJO: The Experience bedragen 10 euro. Hiervoor krijg je van ons koffie/thee/limonade, een lunch, de bladmuziek en enkele verrassende activiteiten tijdens de dag. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum

  • OGJO: The Experience zal plaatsvinden op zondag 31 oktober 2021

Locatie
De locatie zal later bekend worden gemaakt, maar zal zich in ieder geval in Oost-Gelderland bevinden.

Heb jij ook zin om deel te nemen aan OGJO: The Experience? Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier! Aanmelden kan tot 3 oktober 2021.

Belangrijk!
De doorgang van deze dag zal volledig afhankelijk zijn van de landelijke maatregelen die op dat moment gelden in verband met het coronavirus.