Goei'ndag ee'm! 

Op zaterdag 8 oktober 2022 vond OGJO Thuus Komm'n plaats!

Dit project kon na twee jaar uitstel door de corona-pandemie eindelijk doorgang vinden. Een grote schuur bij VOF Freriks werd omgetoverd tot een echte concertzaal! 

Tijdens OGJO Thuus Komm'n kwamen muziek, toneel, zang en dans samen onder regie van Richard Sprokkereef. Bij Thuus Komm'n stond het verhaal van Antoon centraal. Hij kwam door het programma Puberruil als stadse jongen terecht in de Achterhoek. Hier kwam hij in aanraking met alle gewoontes en tradities van de Achterhoek. Het verhaal werd muzikaal omlijst door de 70 muzikanten die aan deze editie deelnamen.

In een uitverkochte schuur mochten meer dan 400 mensen genieten van dit spektakel! Heb je deze kans gemist? Kijk dan vooral even naar de foto's op onze facebookpagina. En als je daar toch bent, volg ons dan om op de hoogte te blijven van ons komende project. 

Wilt u graag bijdragen aan volgende edities van het OGJO? Word hier vriend en ondersteun het OGJO met een vaste bijdrage van 15 of 30 euro per jaar. In ruil daarvoor kunt u rekeningen op korting bij volgende projecten van het OGJO. 

Wilt u het OGJO wel steunen maar geen jaarlijkse bijdrage geven? klik dan hier om eenmalig een donatie te doen aan het OGJO!

Aju en tot bij een volgende OGJO editie!