Goei'ndag ee'm! 

Je stapt weer uit de auto na een periode "ver" van huis en je hoort het bekende, fijne Achterhoekse dialect weer in de oren. Om je heen kijkend zeg je tegen iedereen 'goei'ndag', want je kent iedereen en loopt via de achterdeur die nog open was naar binnen. Je ploft op de bank en kijkt door het raam naar de uitgestrekte weilanden. Er lopen wat koeien en je zwaait naar de buurman die met de trekker het land bewerkt. Je neemt een slok van je drankje die je onderweg uit de koelkast hebt gepakt en denkt; Dit is pas echt Thuus Komm'n! 

Het OGJO brengt op zaterdagavond 8 oktober een Achterhoeks spektakelstuk dat voelt als Thuus Komm'n! 

Na twee jaar is er eindelijk weer een volledige editie van het OGJO! 70 enthousiaste jonge muzikanten uit de regio Oost-Gelderland studeren in een korte tijd een programma in dat volledig in het teken staat van de Achterhoek. Op zaterdagavond barst het feest los in de speciaal omgetoverde OGJO schuur. Regisseur Richard sprokkereef brengt muziek, toneel, zang en dans samen tot een groots spektakel. We nemen je mee langs een feest der herkenning óf een mooie kennismaking met de prachtige Achterhoekse cultuur

Kortom, opnieuw een uniek concert dat je als liefhebber niet mag missen. Op zaterdagavond 8 oktober om 20.00 uur in de OGJO schuur op de Heelweg. Koop hier je kaarten en wees er snel bij, want vol=vol! 

Let op! Als u vriend bent van het OGJO, krijgt u korting op kaartjes en/of twee gratis consumpties! Houd daarvoor uw mail in de gaten. Daar ontvangt u een speciale kortingscode. 

Nog geen vriend van het OGJO? Klik hier om tegen een kleine jaarlijkse bijdrage voordelen te ontvangen bij elk OGJO concert!

Wilt u het OGJO wel steunen maar geen jaarlijkse bijdrage geven? klik dan hier om eenmalig een donatie te doen aan het OGJO!

Aju en tot bij OGJO Thuus Komm'n op zaterdagavond 8 oktober!