Al meer dan 1000 enthousiaste muzikanten gingen je voor!

OGJO Thuus Komm'n!  

Deelnemers OGJO VII: Primetime

Goei'ndag ee'm! 

Je stapt weer uit de auto na een periode "ver" van huis en je hoort het bekende en het oh zo fijne achterhoekse dialect weer in de oren. Je kijkt om je heen, zegt iedereen goeiendag want je kent iedereen en loopt via de achterdeur die nog open was naar binnen. Je ploft op de bank en kijkt door het raam naar de uitgestrekte weilanden. Vooraan lopen wat koeien en je zwaait naar de buurman die met de trekker het land bewerkt. Je neemt een slok van je drankje die je onderweg uit de koelkast hebt gepakt en denkt; Dit is pas echt Thuus Komm'n! 

Herken jij jezelf in deze situatie? Voel jij je verbonden met de Achterhoek? Of heb je simpelweg weer zin in een fantastische OGJO editie? Lees dan verder! 

Het OGJO organiseert in het najaar van 2022 weer een nieuwe editie waar de Achterhoek centraal staat. Tijdens deze editie zal al het fijne van de Achterhoek voorbij komen. Van het dialect tot aan de algemene gemoedelijkheid die de cultuur met zich meebrengt; alles komt terug in de locatie, muziek, het publiek en vooral de deelnemers. Spreekt jou dit aan? Wacht niet langer, lees verder en meld je aan! 

Ben jij...

...minimaal 15 en maximaal 25 jaar oud? Bespeel je een instrument dat voorkomt in een harmonieorkest? Heb je minimaal het landelijk erkende C-niveau? Wil je met een grote groep jonge muzikanten in korte tijd een uniek optreden verzorgen en het ook nog eens heel gezellig hebben? 

Dan is het volgende echt iets voor jou...
In een korte tijd wordt er een gehele voorstelling ingestudeerd waar de Achterhoek centraal staat. We beginnen met een kennismakingsrepetitie waar we voor het eerst met elkaar een dag repeteren en de eerste contouren van de voorstelling gaan zien. Twee weken later vindt het concertweekend plaats. Op vrijdagavond en zaterdag wordt er flink gerepeteerd en werken we toe naar een geweldig optreden op zaterdagavond! Zowel op vrijdag- als zaterdagavond is er de mogelijkheid om te blijven overnachten om naast het muziek maken je te kunnen focussen op gezelligheid met je medemuzikanten. Op zondag wordt het weekend afgesloten en ga je met een mooie ervaring naar huis en hopen we je weer te zien bij een volgende OGJO-editie!

Kosten
De kosten voor deelname aan OGJO: Thuus Komm'n bedragen €45,00. Hiervoor krijg je van ons het hele weekend koffie/thee/limonade, ontbijt, lunch en diner op zaterdag en ontbijt op zondag. Drankjes na de repetitie zijn voor eigen rekening. Voor de overnachting wordt nog een kleine bijdrage in rekening gebracht. De bladmuziek wordt ruim op tijd met je gedeeld via het deelnemersportaal.  Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum

  • Kennismakingsrepetitie: zondag 25 september 2022
  • Concertweekend: vrijdag 7 t/m zondag 9 oktober 2022 

Locatie
De locatie van OGJO Thuus Komm'n wordt op een later moment bekend gemaakt! 

 

Moeten we je nu nog overtuigen? Meld je gewoon aan via het aanmeldformulier en laat je meenemen tijdens een nieuwe OGJO editie!  Aanmelden kan tot 1 augustus 2022.

Ajuus en tot bij OGJO Thuus Komm'n! 

 

Let op! Het kan voorkomen dat één van deze data overeenkomt met een repetitie of concert van je eigen muziekvereniging. Overleg dan of je nog steeds kunt deelnemen met het OGJO.