Al 650 enthousiaste muzikanten gingen je voor!

OGJO XI: Mindfuck!

Deelnemers OGJO VII: Primetime

Ben jij...

...minimaal 15 en maximaal 25 jaar oud? Bespeel je een instrument dat voorkomt in een harmonieorkest? Heb je minimaal het landelijk erkende C-niveau?

Dan is het volgende echt iets voor jou...
Je vormt samen met andere jonge, getalenteerde muzikanten het Oost Gelders Jeugdorkest en gaat gedurende een weekend repeteren en een groots concert ten gehore brengen. Als deelnemer van het OGJO beleef je een super gezellig weekend met als belangrijkste punt: het uitvoeren van je hobby. Tegelijkertijd presenteer je het publiek een fantastisch concert en zorg je ervoor, dat iedereen kennis maakt met blaasmuziek.

Repertoire
Het repertoire bestaat uit zo’n twintig stukken die samen een thema bevatten, maar wel allemaal gericht zijn op de lichte muziek. Samen vormt dit een groot showconcert, dat gepresenteerd gaat worden aan het publiek.

Voorbereiding en concert
Voor het concertweekend ontvang je de muziek thuis en is het de bedoeling dat je dit zelf instudeert. Dit vraagt echt zelfdiscipline en de dirigent gaat er ook vanuit dat je hier zorg voor draagt. Er is een repetitie gepland enkele weken voor het weekend, maar daarna is de eerste repetitie weer de vrijdag van het concertweekend. Natuurlijk staat plezier voorop, maar dit staat en valt met de zelfstandigheid van de deelnemers. Als ieder thuis alles goed heeft voorbereid, dan vallen tijdens de eerste repetitie alle puzzelstukken in elkaar en kan er ontspannen gemusiceerd worden en is er zeker ruimte voor ontspanning. Samen bouwen aan een fantastisch concert en samen genieten van een fantastisch muzikaal weekend.

Uniform? 
Het OGJO heeft bewust gekozen om geen uniform te hanteren, dus geen stropdassen, nette broeken en gestreken overhemden. Bij ieder project wordt er een bepaald kledingthema gekozen waaraan een ieder zijn eigen invulling mag geven. 

Open OGJO repetitie
Als eerste repetitie van OGJO XI: Mindfuck vindt de Open OGJO Repetitie plaats op 1 juli 2018. Deze repetitie is niet alleen voor jou bedoeld als opstart van deze elfde editie, maar ook als je nog niet zeker weet of het OGJO wat voor je is! Door het meespelen tijdens een repetitie krijg je een goed beeld van het OGJO en kan je daarna beslissen of je daadwerkelijk de editie mee wilt spelen. Deze dag sluiten we af met een barbecue (op eigen kosten en onder voorbehoud).

Kosten
Deelname aan OGJO XI: Mindfuck bestaat uit een eenmalige bijdrage van €45,-. Deelname aan alleen de Open OGJO Repetitie kost €5. Dit is inclusief muziek, lunch, drinken en natuurlijk heel veel gezelligheid. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data

  • Open OGJO Repetitie: zondag 1 juli 2018 vanaf 10:00 tot 16:30 uur (inclusief lunch)
  • Kennismakingsrepetitie: zondag 16 september 2018 vanaf 10:00 uur tot 16:30 uur (inclusief lunch)
  • Repetitie: vrijdag 28 september 2018  om 19:30 - 22:30 uur
  • Repetitie: zaterdag 29 september 2018  om 9:30 uur - 20:00 uur (inclusief lunch en diner)
  • Repetitie: zondag 30 september 2018  om 9:30 uur - 13:00 uur (inclusief lunch)
  • Concert: zondag 30 september 2018 om 14:30 uur

Locatie
Het concert van 30 september vindt plaats in Sporthal De Sonders in Beltrum. Repetitielocaties zijn nog nader te bepalen.

Wil je je inschrijven voor OGJO XI: Mindfuck? Ga dan snel naar het aanmeldformulier!

Wil je eerst deelnemen aan de Open OGJO Repetitie? Vul dan dit aanmeldformulier in!