Al 700 enthousiaste muzikanten gingen je voor!

OGJO XIV: Live, After the Break!

Deelnemers OGJO VII: Primetime

Ben jij...

...minimaal 15 en maximaal 25 jaar oud? Bespeel je een instrument dat voorkomt in een harmonieorkest? Heb je minimaal het landelijk erkende C-niveau en wil jij een unieke ervaring opdoen? 

Dan is het volgende echt iets voor jou...
Je vormt samen met andere jonge, getalenteerde muzikanten het Oost Gelders Jeugdorkest en gaat gedurende een weekend repeteren en een groots concert ten gehore brengen. Als deelnemer van het OGJO beleef je een super gezellig weekend met als belangrijkste punt: het uitvoeren van je hobby. Tegelijkertijd presenteer je het publiek een fantastisch concert en zorg je ervoor, dat iedereen kennis maakt met blaasmuziek.

OGJO XIV: Live, After the Break!

De 14e editie zal op een totaal andere wijze plaatsvinden dan jullie gewend zijn van het OGJO. We zullen in tegenstelling tot bovengenoemde niet een weekend repeteren en een concert geven, maar we gaan in één dag het programma instuderen en dat op unieke wijze presenteren aan ons publiek. 

Repertoire
Het repertoire dat wordt gespeeld zal erg divers zijn waarmee we als OGJO ook in deze moeilijke tijd kunnen laten zien dat we jongeren en ons publiek enthousiasmeren voor de blaasmuziek! 

Voorbereiding en concert
Voorafgaand aan deze dag zal de muziek digitaal beschikbaar worden gesteld en is het de bedoeling dat je dit zelf instudeert. Dit vraagt echt zelfdiscipline en de dirigent gaat er ook vanuit dat je hier zorg voor draagt. Deze editie bestaat dus uit één dag waarin we een geheel repertoire zullen instuderen. Samen kan er op deze wijze weer iets unieks gepresenteerd worden aan het publiek! 

Uniform? 
Het OGJO heeft bewust gekozen om geen uniform te hanteren, dus geen stropdassen, nette broeken en gestreken overhemden. Bij ieder project wordt er een bepaald kledingthema gekozen waaraan een ieder zijn eigen invulling mag geven. 

Kosten
Deelname aan OGJO XIV: Live, After the Break! bestaat uit een eenmalige bijdrage van €20,-. Dit is inclusief muziek, lunch, koffie/thee/ranja in de pauzes, avondeten en natuurlijk heel veel gezelligheid. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum

  • Repetitiedag en concert: zaterdag 26 september 2020

Locatie
De repetitiedag en het concert zullen plaatsvinden in het Muziekcentrum in Borculo.

Als OGJO willen we laten zien dat het juist in deze tijd belangrijk is dat we samen muziek kunnen maken en jongeren blijven enthousiasmeren voor de blaasmuziek! Dit kunnen we dus alleen samen met jou. Dus wil je je inschrijven voor OGJO XIV: Live, After the Break! en deze unieke ervaring meemaken? Ga dan snel naar het aanmeldformulier!

Belangrijk!
De doorgang van deze editie zal volledig afhankelijk zijn van de landelijke maatregelen die op dat moment gelden in verband met het coronavirus. Als bestuur van het OGJO zullen wij te allen tijde het advies van de KNMO opvolgen. Alle deelnemers zullen ruim op tijd op de hoogte gebracht worden of de editie door kan gaan. Bij doorgang worden er protocollen en maatregelen met de deelnemers gedeeld waar iedereen zich tijdens deze editie aan dient te houden.